contact zoeken wedstrijden

Loting Takomstpartij 2013

De Takomstpartij in Oosterbierum is niet zomaar een jongens en meisjes partij. Nee het is een partij met een verhaal.

foto: De prijswinnaars van de eerste Takomstpartij in 1983Klik hier voor de wedstrijdlijst voor de jongens


Klik hier voor de wedstrijdlijst voor de meisjes


Klik hier voor de facebookpagina van K.v. De Keatstbal Ooserbierum
___________________________________________________________________________________

Het motto van deze wedstrijd is: “de Sterken voor de Zwakken”.

Daarom vraagt de TC en Kaatsverenigign uit Oosterbierum om hulp van de jongens en meisjes kaatsers, in ruil voor een leuke kaatsdag. Met het kaatstalent, de kaatsfamilie en het verkooptalent en van de kaaters verwacht Oosterbierum en de TC dat de jongens en meisjes kaaters in staat zijn om een serie koeken te verkopen. De opbrengst van deze actie is voor een goed doel.

Het goede doel is BOERDERIJ KLEURRIJK.
Boerderij Kleurrijk is een plek waar gewoond, gelogeerd en gewerkt wordt door mensen met een beperking,maar ook mensen "van buiten" kunnen/mogen hier aan deelnemen.
Mensen met een beperking willen midden in de samenleving staan, meedoen.
Een boerderij is een plek waar mensen in contact kunnen komen met de natuur, met dieren en planten, met de seizoenen. Er is respect voor mens, dier, natuur en alles daar omheen. Mensen met een beperking krijgen de mogelijkheid een zinvolle bijdrage te leveren aan het geheel. Er wordt werk en vertier geboden in een rustige, ruime, mooie, natuurlijke omgeving. De omgeving is zodanig ingericht dat mensen met en zonder beperking zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen, werken, en genieten van vrije tijd en vakantie. De opbrengst van de Takomstpartij 2013 is voor Boerderij Kleurijk.

De loting is vanavond om 19:30 in dorpshuis It Mienskar te Oosterbierum. De loting doen de kaatsers zelf onder het genot van een hapje en een drankje. Er komt iemand van Boerderij Kleurrijk met het laatste nieuws.

Tot ziens op de 31ste Takomstpartij 3 juli 2013 in Oosterbierum.

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers