contact zoeken wedstrijden

Productenaanbod

Wij bieden u graag het informatieblad over het productenaanbod 2017 van de KNKB. Een prima overzicht over hetgeen de KNKB voor u kan betekenen.

Bij de Kaatsacademie worden opleidingen, trainingen en cursussen georganiseerd, terwijl Veilig Sportklimaat (VSK) cursussen organiseert die zich bezighouden met het (ongewenste) gedrag rond onze sport. Ook verzorgt VSK interessante cursussen voor bestuurders van verenigingen, coaches en scheidsrechters. Tevens houdt VSK zich bezig met verenigingsondersteuning. Door intake- en procesbegeleidingen wil de KNKB het zelfregulerend en probleemoplossend vermogen van verenigingen stimuleren.

Het schoolkaatsen wordt ook aangehaald in dit productenaanbod. Het schoolkaatsen is een ideale manier om de jeugd met de kaatssport kennis te laten maken. Cios-studenten hebben deze projecten nodig voor hun opleiding en ook de KNKB is klaar om projecten op te pakken.

We willen u voorstellen deze informatie goed door te nemen. Dit is in het voordeel van de verenigingen en hun leden. Clinics, One Wall, het kaatsmuseum, handboeken voor verenigingen zijn nog maar enkele van de onderwerpen die u in dit informatieblad gaat aantreffen. We zijn er trots op u al deze faciliteiten aan te kunnen bieden en adviseren u dan ook om hier zeker gebruik van te maken

Klik hier voor het downloaden van het document "Productenaanbod 2018"

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers