contact zoeken wedstrijden

Gratis VOG aanvragen

U bent op de hoogte, dat ook de sportwereld helaas bekend is met het fenomeen ongewenste intimiteiten/ontucht. Als sportbond wil de KNKB er zo veel mogelijk aan bijdragen om dit tegen te gaan. Iets waar ook NOC*NSF op aandringt. Eén van de instrumenten daartoe is het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor degenen die direct met de (jeugdige) sporters te maken hebben, met name trainers en coaches. Wij verzoeken de verenigingen en de kaatsscholen met klem ervoor te zorgen, dat ze een VOG aanvragen voor hun trainers/coaches.

Via www.gratisvog.nl kunt u de vereniging aanmelden, zodat u gratis VOG's voor uw vrijwilligers aan kunt vragen.
Klik hier voor het stappenplan om uw vereniging aan te melden voor de gratis VOG's.

De vertrouwenscontactpersoon van de KNKB is: Dhr. dr. F.C. Nijman email 

Gedragscodes Sport

Bestuurders
Als bestuurder ben je altijd druk in de weer. Tot nu toe is het je altijd nog gelukt om de eindjes aan elkaar te knopen. Het verdiende niet altijd de schoonheidsprijs, maar goed. Toch is het verstandig om eens na te denken over hoe je de zaken aanpakt. Stel dat jullie het clubhuis gaan verbouwen, hoeveel offertes vraag je dan aan? Wie controleert de penningmeester eigenlijk? En hoe zorg je dat iedereen met plezier naar de club komt? Bekijk de animatie hieronder eens. Dan weet je hoe een integere bestuurder te werk gaat.

We winnen veel met sport

NOC*NSF - We winnen veel met sport
Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport, want sport is passie, sport verbroedert, sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect. Ons doel is te zorgen dat echt iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport. Dat doen we door optimale sportomstandigheden te genereren voor iedereen in Nederland, via de strategie van meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken.

NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers