contact zoeken wedstrijden

Partuur Welkom Nieuw Wonen wint Bedrijvenkaatsmiddag KNKB

Op vrijdag de 13e is de jaarlijkse Bedrijvenkaatsmiddag van de KNKB georganiseerd, voor hoofd-, subsponsoren en relaties. (klik op lees verder en bekijk foto's en film reportage)

Op de foto: de prijswinnaars Welkom Nieuw Wonen: vlnr: Eric Ypma, Cor Knol en Tjalling Sietsma. In het kaatsmuseum zijn de kaatsers ontvangen. Ook degenen die nog niet eerder hebben gekaatst kregen uitleg over de KNKB en de kaatssport

Aandacht voor de DVD over de KNKB en het kaatsen in het kaatsmuseum

Daarna vertrokken de spelers richting de Trije waar wedstrijdleider Tetman van der Meulen om half twee met de wedstrijd aanving. Er is sportief en fanatiek gestreden om de hoogste eer. Er kwam vandaag sowieso een nieuwe winnaar. De titelverdediger (AB Fryslân) had geen partuur kunnen afvaardigen. De finale is gespeeld tussen het debuterende partuur van Welkom Nieuw Wonen en het partuur van Ernst & Young. Het werd een spannende strijd. Met uiteindelijk alles aan de hang gingen de mannen van Welkom Nieuw Wonen met de kransen naar huis.

vlnr: Tjalling Sietsma, Cor Knol en Eric Ypma

De tweede prijs was een zeer verdienstelijk plaats voor Ernst & Young met weliswaar PC koning 2008 Douwe Groenendijk, maar ook twee spelers die vandaag voor het eerst aan het kaatsen waren. We wensen Edwin en Daniël sterkte met de spierpijn de komende dagen.

Partuur Ernst & Young, vlnr: Daniël Engwerda, Douwe Groenendijk en Edwin Galema

De derde prijs is gewonnen door het partuur van Empatec, met als gastspeler Theunis Piersma. Empatec verloor in de halve finale met wederom alles aan de hang (5-5- en 6-6) van de latere winnaars: Welkom Nieuw Wonen.

Partuur Empatec: Theunis Piersma (gastspeler), Sietze de Haan en Lolke Okkema

Uitslag: Winnaarsronde 1e prijs: Welkom Nieuw Wonen (Cor Knol, Tjalling Sietsma en Eric Ypma) 2e prijs: Ernst & Young (Daniël Engwerda, Edwin Galema en Douwe Groenendijk) 3e prijs: Empatec (Sietze de Haan, Theunis Piersma en Lolke Okkema) Verliezersronde: 1e prijs: Heineken (Jan Bouma, Sjouke Bleeker en ert Jorritsma) 2e prijs: Friesland Bank (Dirk Kooistra, Rien Venema en Koos Olsder)

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers