contact zoeken wedstrijden

Zien we jou bij de Stedon Dutch Open?

Zaterdag 27 en zondag 28 januari in sporthal De Trije

Internationaal wallballtoernooi

Het laatste weekend van januari komt eraan. De dagen worden langzamerhand weer wat langer. En de KNKB heeft een kaatspareltje voor je georganiseerd die gratis is te bezoeken. 

Ja, je leest het goed: een internationaal wallballtoernooi.
Voor degenen die er nog niet zo bekend mee zijn, wallball wordt ook wel muurkaatsen genoemd. Het is een flitsende, attractieve en snelle balsport waarbij het aankomt op balgevoel, behendigheid en flexibiliteit. 

De deelnemers die in actie komen, komen overal vandaan. Kaatsstad Franeker is dan even het centrum van de kaatswereld. De muurkaatsers en -kaatssters komen uit Ierland, Engeland, België, Spanje, Frankrijk en zelfs uit Amerika. En natuurlijk is ook Nederland goed vertegenwoordigd. 

DSC_8607

Stedon: onze nieuwe wallball-partner

Sinds dit jaar hebben we een nieuwe partner voor de Dutch Open en dit is Stedon geworden. En dat voor sowieso drie jaar, daar zijn wij hartstikke grutsk op. 

Dit prachtige familiebedrijf draagt graag zijn steentje bij aan onze mooie sport. Meer lezen waarom Stedon zich verbonden heeft aan het wallball? Dat lees je hier.  
 

Fotomoment Stedon

De Stedon Dutch Open wordt op verschillende niveaus gespeeld en alle deelnemers hopen natuurlijk op succes en wellicht met een mooie prijs weer huiswaarts te keren. 

Uiteraard staat het weekend van 27 en 28 januari bij de vele kaatsliefhebbers al met uitroeptekens in de (digitale) agenda.
Dit is dan ook een herinnering aan de gelegenheid om de nationale en internationale wallball-toppers in actie te zien.

Nationale en internationale deelname, dus voor iedereen geldt: welkom, wolkom, welcome, bienvenido, bienvenue!

En dat vanaf 9.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.
Locatie: sporthal De Trije in Franeker.
Toegang is gratis. 

Kijkt u liever thuis eerst even hoe ver het toernooi is? Hier houden we alle uitslagen live bij! TOERNOOISCHEMA

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers