contact zoeken wedstrijden

​KNKB zeer content met aanstelling nieuwe medewerkers

Na 40 jaar dienstverband wordt per 1 maart 2022 officieel afscheid genomen van Tetman van der Meulen. In goed onderling overleg is besloten om per 1 november 2021 de werkzaamheden te beëindigen. Tetman gaat van zijn pensioen genieten. Per 1 september 2021 gaat Boukje Houtsma de KNKB verlaten. Boukje richt zich op een functie als docent in het hoger onderwijs. Een passend vervolg voor Boukje haar kennis en ambities. Zowel Tetman als Boukje zijn we veel dank verschuldigd vanwege hun grote inzet voor de kaatssport.

De KNKB heeft de opvolging van Tetman en Boukje inmiddels geregeld. Zeer content zijn we met de aanstelling van 11-voudig PC winnares Afke Hijlkema en actief seniorenkaatser Willem Miedema.
De 41-jarige in Jirnsum woonachtige Afke Hijlkema maakt de overstap van de KNGU naar de KNKB. Afke gaat alle werkzaamheden van de FB Oranjewoud kaatsacademie coördineren en zorgt voor de invulling van technische zaken binnen de gehele kaatssport.

De 26-jarige Willem Miedema uit Hitsum heeft onlangs zijn studie sportkunde aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond. Met een succesvolle afstudeeropdracht over het nieuwe ledenadministratiesysteem is Willem geen onbekende bij de KNKB. Willem gaat zich voornamelijk bezighouden met wedstrijdzaken.

Met de aanstelling van Afke en Willem is het team op het bondsbureau weer compleet. We kijken uit naar onze samenwerking en hebben veel vertrouwen in onze nieuwe aanwinsten.

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers