contact zoeken wedstrijden

Samenwerking Keatsskoalle 't Begjin en Kaatsfan

Keatsskoalle ’t Begjin en Stichting Kaatsfan slaan de handen ineen

Sinds een aantal jaar werken Keatsskoalle ’t Begjin en Stichting Kaatsfan al samen door de Fair Play Cup, die jaarlijks wordt georganiseerd op ’t Sjukelan in Franeker. De Fair Play Cup heeft als doel om de jeugd enthousiast te maken voor het kaatsen. Deze samenwerking gaat erg goed en dit willen we graag verder doorzetten.
 
Stichting Kaatsfan verzorgt trainingen en overige activiteiten voor meisjes, die in de categorie 14-16 jaar kaatsen, jonge talenten die in de damescategorie kaatsen en ook nog een damespartuur. Keatsskoalle ’t Begjin verzorgt trainingen voor de categorieën welpen/pupillen/schooljeugd en jongens/meisjes 14-16 jaar.
 
Kortom er zijn raakvlakken en zeer zeker overgangsmogelijkheden. We hebben er voor gekozen om ieder onze eigen stichting te behouden met de eigen identiteit. Wel zullen er trainingen door en voor elkaar verzorgd worden.
 
Als voorbeeld hierbij te noemen is dat de schooljeugd van Keatsskoalle ’t Begjin in de hal training zal krijgen van een gediplomeerde trainer van Stichting Kaatsfan. Op het veld zal de schooljeugd van Keatsskoalle ’t Begjin tegelijkertijd trainen met de meisjes van Stichting Kaatsfan. Hier zal ook een combinatie op het veld te zien zijn van trainers van zowel ’t Begjin als Kaatsfan.
 
Overige activiteiten zullen we mogelijk in samenwerking met elkaar gaan organiseren, zoals clinics of andere activiteiten. Kortom, samen staan we sterk en hiermee kunnen we iedereen enthousiast maken voor het kaatsen, van jongs af aan via de talentengroep met doorgroeimogelijkheden.
 
We gaan ervoor!
 

Hoofdsponsor

Businesspartners

Suppliers