contact zoeken wedstrijden

Heren 2e klasse Vrije formatie vf onbeperkt

27 juli 2013 11:00
Wiuwert-Britswert
Categorie Heren 2e klasse
Soort Vrije formatie
Vereniging KF DE TWA DOARPEN / WIUWERT-BRITSWERT
Scheidsrechter Wier, van E.
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Zaterdag 27 juki 2013.

10,00 uur, de eerste kaatsers komen binnen gedruppeld, eerst een bakje koffie, en het gesprekonderwerp is bij de meesten hetzelfde, buienradar, regen, onweer, code oranje, hagel windstoten. Het komt eraan, ongeveer rond de klok van twee.

11.00 uur los.

De eerste omloop was tegen 12.15 ongveer klaar, een aantal zijn gelijk naar huis gegaan, i.v.m. het noodweer wat er aan kwam. De tweede omloop gaat van start en al snel begonnen de wolken in elkaar om te draaien en barste het onweer los, de scheidrechter heeft de wedstrijd stil gelegd. Buienradar wers bijna door iedereen opgestart om te kijken hoelang het zou gaan duren. Klein uurtje later zijn we weer los gegaan, eerst de rotzooi opruimen en dan weer los.

Halve finale werd gespeeld door partuur 8 Jelle attema, Michiel v.d. veen, en Jelte visser tegen partuur 9 Redmer Strikwerda, Erwin Zijlstra en Pieter van der Schoot. Eeze wedstrijd is gewonnen door partuur 8 met 5-1 6-0.

In de finale stonden partuur 4 Jan Sipke Tuinman, Tjerk Elzinga en Johan Diertens tegen partuur 8 Jelle Attema, Michiel v.d Veen en Jelte visser te spelen, de zon was weer aanwezig,

partuur 4 Jan Sipke Tuinman nam al snel een voorsprong van 2-0 , maar partuur 8 Jelle Attema scherpte zich op en Jelle Attema plaatse een mooie zitbal en zo werd het 2-1, daarna maakte partuur 4 van Jan Sipke Tuinman de 3-1, het partuur van Jelle Attema heeft er nog een 3-2 van kunnen maken maar daarna pakte het partuur van Jan Sipke Tuinman door, de wedstrijd eindigde op een stand van 5-2 6-4 de laatste punt werd gepakt door een bovenslag.

Ondanks het weer hebben we een hele mooie dag beleefd, en mooie partijen gezien.

1ste Jan Sipke Tuinman, Tjerk Elzinga en Johan Diertens

2de Jelle Attema, Michiel v.d. Veen en Jelte Visser.

3de Redmer Strikwerda, Erwin Zijlstra en Pieter van der Schoot.

onderstaande foto's van de prijs winaars en een foto van de puinhoop na het heftige weer wat we hebben gehad.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers