contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten del+verl afd

22 augustus 2010 11:00
Dronryp
Categorie Schooljongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging VVV SJIRK DE WAL
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Laas Pieter van Straten en Erwin Zijlstra winnaars Cees Tijssen Partij Dronrijp

Laas Pieter van Straten (Finkum) en Erwin Zijlstra (Easterlittens) zijn de terechte winnaars geworden van de Cees Tijssen Partij (schooljongens d.e.l.) in Dronrijp. De hele dag was dit partuur sterk aan het kaatsen. Laas Pieter en Erwin zijn beide een talent en bewezen zowel aan de opslag als in het perk heel wat in hun mars te hebben. Via klinkende overwinningen (5 – 1, 5 – 2, 5 – 0 en 5 -3) bereikten ze de finale.

In de finale moesten Laas Pieter en Erwin het opnemen tegen Jehannes Gietema (Akkrum) en Remmelt Bouma (Weidum). Jehannes en Remmelt wisten niet meer het nivo te halen van de voorgaande partijen en verloren de finale op 5 – 2 en 6 – 0.

De derde prijs ging naar het partuur van Gerrit Winkel (Stiens) en Gerben Pieter Prins (Menaldum). Zij bereikten simpel de halve finale (5 – 1, 5 -1 en een staand nummer) maar verloren van de latere premiewinnaars op 5 – 1.

De andere derde prijs werd gewonnen door het partuur van Mark Jan IJkema (Sexbierum) en Pieter van der Schoot (Sexbierum). Dit sterke partuur kon het in de halve finale echter niet redden tegen Laas Pieter en Erwin. Op 5 – 3 en 6 -2 was het Laas Pieter die de kaast voorbij sloeg.

Onder de deskundige leiding van scheidsrechter Tjerk Hidde Seffinga en de clubscheidsrechters Sibo Riewald en Dirk Lieuwe Boonstra zijn de afdelingswedstrijd en d.e.l. wedstrijd prima verlopen.

1e prijs Laas Pieter van Straten Finkum
Erwin Zijlstra Easterlittens

2e prijs Jehannes Gietema Akkrum
Remmelt Bouma Weidum

3e prijs Gerrit Winkel Stiens
Gerben Pieter Prins Menaldum

3e prijs Mark Jan IJkema Sexbierum
Pieter van der Schoot Sexbierum

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers