contact zoeken wedstrijden

Senioren Door elkaar loten del

31 juli 2010 10:00
Berltsum
Categorie Heren 2e klasse
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV BERLIKUM
Scheidsrechter Koldijk, J.
Wedstrijdsecretaris E. Bouwma
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Berlikum: De kaatsvereniging Berlikum organiseerde een senioren partij d.e.l. Er waren in totaal slechts 8 parturen die zich hadden aangemeld en het was het sterke drietal Bauke Triemstra (Sint Jacobiparochie); Sjoerd Boonstra (Akkrum) en Hendrik Kootstra (Minnertsga) dat met de overwinning ging strijken.
In de finale werd er gewonnen van Elgar Boersma (Foudgum); Jorren Westra (Bitgummole) en Peter van Dijk (Sint Jacobiparochie). Het zou in die finale vier keer zes gelijk worden, maar alle keren ging het bordje naar Triemstra c.s. De retourslag van Bauke Triemstra op 2-1 en 6-6 was een belangrijke en Triemstra cs. stoomden door naar 5-1. Op 5-1 en 6-6 was het Hendrik Kootstra die met een bovenslag de partij beëindigde en daarmee zijn partuur in de kransen sloeg.
De spannendste partij kaatsten Triemstra cs. in de eerste omloop tegen Teun van der Molen, Johan Kwast en Douwe Anema. Van der Molen cs kwamen na een 5-3 achterstand terug naar 5-5 en namen in het beslissende eerst zelfs een 4-0 voorsprong door twee bovenslagen van Anema, maar Triemstra cs. wisten op 5-5 en 6-4 toch nog aan het langste eind te trekken. In de tweede omloop werd er gewonnen van Marinus Grond, Jasper Boomsma en Anne Wind op 5-3 en 6-6.
De premie winnaars wonnen in de eerste omloop vrij simpel van Hein Spindelaar, Klaas Salverda en Hielke Miedema (5-1 en 6-0) en kwamen in de tweede omloop na een 3-0 achterstand tegen Jan Hof, Jan Geert Dijkstra en Sytze Hibma sterk terug. De winst was er op 5-4 en 6-6 door een bovenslag van Peter van Dijk.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers