contact zoeken wedstrijden

Senioren Vrije formatie vf

25 juli 2010 10:00
Ingelum
Categorie Heren 2e klasse
Soort Vrije formatie
Vereniging KV SLA RAAK
Scheidsrechter Hiemstra, S.
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

De traditionele Heren Senioren v.f. wedstrijd in Engelum is dit jaar een prooi geworden voor Pieter van Althuis uit Peins, Jacob Klaas Haitsma uit Easterein en Gerrit Flisijn uit Easterein.

Dit uit een lijst van jammer genoeg maar 25 partuur, waarbij ook nog een partuur zich afmeldde. Het laagste aantal sinds decennia. Desondanks was er volop publiek aanwezig en waren de weersomstandigheden gunstig. Een mooie kaatsdag met vele spannende wedstrijden.

In een spannende finale werd met 5-4 6-2 gewonnen van Gosse Beeksma uit Cornjum, Hendrik Jan van der Velde uit Makkum en Frederik van der Meij uit Berlikum. De finale ging gelijk op tot een cruciale stand van 4-3 6-6 in het voordeel van Gosse Beeksma c.s. Op deze stand wist opslager Pieter van Althuis de kaats te behouden, waarna het erop en erover was voor Pieter van Althuis c.s.

In de halve finale rekenden de 1e prijs winnaars af met de titelverdedigers uit 2009 en tevens oud-hoofdklassers: Simon Minnesma uit Dronrijp, Tjitte Bonnema uit Tzummarum en Chris Wassenaar uit Minnertsga. De andere 3e prijs is gewonnen door Robert Rinia uit Arum, Sip-Jaap Bos uit Anjum en Rudolf Soepboer uit Hallum.

Kijk ook eens op www.kvslaraak.nl

Kaatsers en sponsors hartelijk bedankt. Tot volgend jaar....

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers