contact zoeken wedstrijden

Schooljongens Door elkaar loten met verliezers afd.

16 mei 2009 11:00
Dronryp
Categorie Schooljongens KNKB
Soort Door elkaar loten
Vereniging VVV SJIRK DE WAL
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Remco Miedema en Willem de Jong winnaars Cees Tijssen Partij Dronrijp

Remco Miedema (Ried) en Willem de Jong (Tzummarum) zijn de terechte winnaars geworden van de Cees Tijssen Partij (schooljongens d.e.l.) in Dronrijp. De hele dag was dit partuur sterk aan het kaatsen. Remco Miedema is een talent en bewees zowel aan de opslag als in het perk heel wat in zijn mars te hebben. Hij werd prima ondersteund door Willem de Jong. Via klinkende overwinningen (5 – 1, 5 – 1, 5 – 2 en 5 -3) bereikten ze de finale.

In de finale moesten Remco en Willem het opnemen tegen Hesling Seepma (Oosternijkerk) en Patrick Nauta. Hesling en Patrick wisten niet meer het nivo te halen van de voorgaande partijen en verloren de finale op 5 – 2 en 6 – 6. Patrick Nauta is ook een groot talent. De vele kaatsliefhebbers in Dronrijp hebben genoten van zijn prachtige uitslagtechniek.

De derde prijs ging naar het partuur van Jacob van der Bos (Holwerd) en Sieb Driessen (Minnertsga). Zij bereikten simpel de halve finale (5 – 1, 5 -1 en een staand nummer) maar verloren van de latere winnaars op 5 – 3.

De weersomstandigheden in Dronrijp waren prachtig en onder de deskundige leiding van scheidsrechters Melle Haijma en Age Tichelaar zijn de afdelingswedstrijd en d.e.l. wedstrijd prima verlopen.

1e prijs Remco Miedema Ried
Willem de Jong Tzummarum
2e prijs Hesling Seepma Oosternijkerk
Patrick Nauta Berlikum
3e prijs Jacob van der Bos Holwerd
Sieb Driessen Minnertsga

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers