contact zoeken wedstrijden

Jongens Afdeling beperkt 12 partuur

29 juni 2008 10:00
Dronryp
Categorie Jongens
Soort Afdeling beperkt
Vereniging VVV SJIRK DE WAL
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Het jongenspartuur van de afdeling Bolsward met de kaatsers Peter van Zuiden, Thomas van Zuiden en Carlo Booms heeft de S. Bonnemapartij in Dronrijp gewonnen. De S. Bonnemapartij, een KNKB-wedstrijd voor de Jongenscategorie was dit jaar een afdelingspartij. Op deze partij met (door de TC aangewezen) 12 parturen op de lijst was de tweede prijs voor VVV Tzummarum met de kaatsers Jeroen de Haan, Arnold Zijlstra en Oane Veldman. Verder was er nog een derde prijs voor St. Anne/Drie spul is út met Krijn Hiemstra, Jeroen Westra en Sjoerd de Jong.

De prijswinnaars kwamen na winst op Wommels met 5-2 en 6-2 en St. Jacobiparochie 5-2 en 6-6 een staand nummer in de finale. Tzummarum kreeg na redelijk eenvoudige overwinningen op Raerd en Wjelsryp in de derde omloop geducht tegenstand van St. Annaparochie. Het werd een gelijkopgaande strijd. Op 3-3 en 6-6 werd door Tzummarum het perk gemist. St. Anne liet de kansen na een 4-3 voorsprong echter liggen. Tzummarum kaatste wat attenter en op 5- 4 en 6-4 werd de partij met een zitbal in het voordeel van Tzummarum beslist.

Ook de finale tussen Bolsward en Tzummarum was een gelijkopgaande strijd met wisselende kansen. Het werd een onderhoudende partij, waarbij Bolsward met 5-4 en 6-4 aan het langste eind trok.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers