contact zoeken wedstrijden

Welpenmeisjes Door elkaar loten B+verliezersron

5 augustus 2007 10:00
Heerenveen
Categorie Welpenmeisjes KNKB
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV DE POMPEBLEDDEN
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Louise Krol (Ee) en Sjoukje Maeike Braam (Beetgumermolen) wonnen bij welpen meisjes In Heerenveen. In de finale won dit tweetal van Anne Nieke Bergsma (Minnerstga) en Rixt Marije Heerschop (TjalHuizum). Derde prijzen waren er voor Marrit Zeinstra (Peins) en Marleen Hiemstra (Sint Annaparochie).

Deze wedstrijd had ook een verliezersronde en deze werdt gewonnen door Atjella Keulen (Jirnsum) en Mintje Miedema (Dronrijp). In de finale van deze verliezersronde hebben zij gewonnen van Jildou Felkers (Stiens) en Hendrieke van der Schoot (Sexbierum).

Met elf partuur op de lijst gingen we om 10 uur van start op de kaatsvelden van De Pompeblêdden te Heerenveen. Er waren diverse mensen die in Heerenveen verdwaald waren, maar uiteindelijk is iedereen op tijd verschenen. In het mooie zonnetje werd leuk gekaatst, in een zeer gemoedelijke sfeer. Er waren grote bekers en mooie kransen.

Omdat het erg warm was, stond er op veld water voor iedereen en dit vond dan ook veel vuldig aftrek, ook voor de diverse spetter spelletjes. De finale leverde naast een winnaar en een verliezer ook nog een tand op, die ook tijdens het kaatsen gewisseld werd. Achter het veld zat moeders die deze tand in veiligheid stelde.

Foto's volgen, meer foto's op www.pompebledden.nl.

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers