contact zoeken wedstrijden

Jongens Vrije formatie + verliezersronde

29 juli 2007 10:00
Raerd
Categorie Jongens
Soort Vrije formatie
Vereniging WEZ WIS
Wedstrijdsecretaris A.B. van der Meulen
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Jelte-Pieter Dijkstra (Easterein), Hans Wassenaar (Tzummarum) en Tsjerk Elsinga (Wijnaldum) zijn zondag winnaar geworden van de, jongens vrije formatie in Raerd. Op de vrije formatiewedstrijd met 16 parturen op de lijst was de tweede prijs voor Elmar Pieterse (Wjelsryp), Jorren Westra (Beetgumermolen) en Gosse Beeksma (Cornjum). Verder waren er nog een derde prijs voor Jan Brandt Wiersma (Grou), Steven de Bruin (Tzummarum) en Thomas van Zuiden (Tjerkwerd) en voor het partuur van Klaas de Vries (Witmarsum), Jesper Sjollema (Bolsward) en Jouke Bosje (Baaium).

In de finale was het partuur van Jelte-Pieter Dijkstra te sterk voor het partuur van Elmar Pieterse. Op een stand van 5-2 6-2 werd de wedstrijd beslist en kon het trio Jelte-Pieter Dijkstra de eerste prijs ophalen.

In de finale van de verliezersronde won het partuur van Gerrit Jan Duiven (Hartwerd), Hendrik Kootstra (Minnertsga) en Bauke Triemstra (Sint Jacobiparochie van het trio Remco Keizer (Oude Bildtzijl), Geert Jan de Jong (Sint Annaparochie) en Knillis v/d Burg (Easterlittens). De stand in deze finale was 5-2 6-6-6.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Suppliers