contact zoeken wedstrijden

Senioren Vrije formatie

22 juli 2007 10:00
Dronryp
Categorie Heren 2e klasse
Soort Vrije formatie
Vereniging VVV SJIRK DE WAL
Scheidsrechter Zee, van der H.
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Pieter Bakker (Leeuwarden), Michel v.d. Veen (Franeker) en Tjibbe Hansma (Munein) zijn zondag winnaar geworden van de heren senioren in Dronrijp. Op deze vrije formatiepartij met 26 parturen op de lijst was de tweede prijs voor Feite de Haan (Easterein), René Anema (Balk) en Willem Rienks (Wageningen). Verder was er nog een derde prijs voor Marten v.d. Leest (Dronrijp), Gerrit Meijer (Hurdegaryp) en Dennis Wijnjeterp (Dongjum) en voor het partuur van Hillebrand Visser (Schettens), Tjerck Karsten (Hartwerd) en Site Ferwerda (Stiens).

De prijswinnaars moesten alle zeilen bijzetten om de finale te bereiken. In een boeiende strijd (5-5 en 6-0) werd het partuur van Marten v.d. Leest verslagen.

In de finale liet het partuur van Feite de Haan het wat afweten, in no time was het 3-0. De spanning kwam nog even terug tot 3-2, maar daarna stoomden Pieter Bakker c.s. vlot door naar de overwinning 5-2 en 6-6.

Ondanks een paar fikse buien bleef het veld goed bespeelbaar en konden de aanwezigen genieten van spannende partijen met prima kaatsen.

Pieter Bakker werd tot koning van de partij uitgeroepen.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers