contact zoeken wedstrijden

Dames Hoofdklasse Door elkaar loten

8 juli 2016 14:30
Bolsward
Categorie Dames Hoofdklasse
Soort Door elkaar loten
Vereniging BOLSWARD
Scheidsrechter Bergsma J.
Wedstrijdsecretaris R. Venema
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Bolswarder Keatswykein

In het weekeinde van 8, 9 en 10 juli staat het Bolswarder Keatswykein weer op het programma. Een weekeinde dat bol staat van kaatsen, plezier, cultuur en muziek.
We beginnen op vrijdag 8 juli om 14.30 uur met de KNKB-dames hoofdklassers. Zij kruisen hun degens in een door-elkander-lotenwedstrijd om mooie prijzen. Een del-wedstrijd is de oervorm van het kaatsen. De uitslag is dan ook niet te voorspellen.
Zaterdag 9 juli staat de Súdwest-Fryslânpartij weer op het programma. Een vrije-formatiewedstrijd in vier klassen. We beginnen om 09.30 uur. In enkele jaren is deze partij uitgegroeid tot een begrip in Súdwest-Fryslân. Naast de spanning wie de prijzen gaan pakken staat bij deze wedstrijd het plezier voorop.
Tot slot staan de KNKB-heren hoofdklassers op zondag 10 juli op het programma. Een vrije-formatiewedstrijd die begint om 11.00 uur. De parturen moeten nu in vorm zijn voor de PC die over 3½-week op he programma staat. De entree is sinds 2010 gratis, zodat iedereen in de gelegenheid is om eens een kaatswedstrijd op het hoogste niveau te zien. We verwachten in elk geval dit jaar een aantal Bolswarders op de lijst. Kom kijken en moedig onze lokale helden aan.1e prijs: Partuur 6
Marije Hiemstra EASTEREIN
Sjoukje Visser DAMWALD
Martzen Deinum WOMMELS

2e prijs: Partuur 1
Tineke Dijkstra EASTEREIN
Anouk Tolsma DRONRYP
Sjanet Wijnia WOMMELS

3e prijs: Partuur 3
Nicole Hempenius FRANEKER
Marte Altenburg GROU
Manon Scheepstra FRANEKER

Foto's

Bekijk ook het wedstrijdverslag op de website van de vereniging.

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartner

Suppliers