contact zoeken wedstrijden

Junioren kaatsen om auto’s!

Foto's Henk Bootsma

De juniorencompetitie voor heren en dames is een initiatief van het PC-Selskip en de KNKB. In deze samenwerking worden auto’s als prijzen door FGD Lease & Haaima Hylkema beschikbaar gesteld, ter stimulans van het juniorenkaatsen. FGD Lease & Haaima Hylkema zijn al jaren gewaardeerde sponsoren van de KNKB.

DSC_2448 (003)

De juniorencompetitie bij de heren werd vorig jaar bij de heren gewonnen door Wessel van der Woud, Jarno Feenstra en Rick Minnesma. Met het winnen van de juniorencompetitie in 2023 sleepten de kaatsers een wel heel bijzondere prijs in de wacht. De kaatsers kunnen dit seizoen 3 maanden in een gesponsorde leaseauto naar de kaatspartijen – en trainingen rijden, waarbij ze enkel de brandstofkosten hoeven te betalen. Bij de dames werden de auto’s voor de eerste keer aan Iris Veltman, Corrie Kroondijk en Gerde Lycklama à Nijholt uitgereikt. 

Voor aanvang van het seizoen 2024 kregen  de eerder genoemde kaatsers en kaatsters van sponsor Anne Tjeerd Haaima –  directeur van Haaima Hylkema –  de sleutels overhandigd. De auto’s, nieuwe hybride Fiat 500’s, dienen na afloop van het seizoen weer te worden ingeleverd.

In 2024 strijden de heren en dames junioren alweer voor de vijfde keer om auto’s. De geldprijzen en kransen voor de overige prijswinnaars worden beschikbaar gesteld door het PC- Selskip. De eerste competitiewedstrijd is op vrijdag 10 mei in Bolsward om 15:30 uur. 

Winnaars juniorencompetitie 2023

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers