contact zoeken wedstrijden

Geslaagde netwerkbijeenkomst bij partner Empatec NV


Afgelopen donderdag waren wij met onze sponsorgroep te gast bij onze partner Empatec NV in Sneek. Met een mooie club kwamen we samen ondanks het winterweer. En werden we door, tevens sponsor van de KNKB, Grand Café De Doelen Franeker verwelkomt met koffie/thee en wat lekkers.

Coos Veltman, voorzitter bestuur KNKB, en Jan van Erve, interim directeur-bestuurder KNKB, trapten deze avond af met een inkijkje in het reilen en zeilen van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) over het afgelopen kaatsseizoen en voor welke uitdagingen we als bond staan.

Sandra de Boer, algemeen directeur van Empatec sinds maart van dit jaar, vertelde vol enthousiasme wat Empatec allemaal doet en kan. Maar met name hoe ongelofelijk grutsk! ze op hun mensen zijn.

Na een hapje en drankje vervolgde Tristan Bangma de avond met een bijzonder verhaal over zijn carrière als topsporter. 
Hij is Paralympisch, wereld en Europees kampioen. Door een visuele beperking heeft hij nog maar 1% zicht. Ongelooflijke diepte- en hoogtepunten heeft hij gekend. Desondanks ziet hij kansen en geen beperkingen. Vanuit die attitude stopt hij elke dag als tandem wielrenner veel energie in topsport. Met de volgende resultaten:

Paralympische Spelen
- Goud 1 km tijdrit Rio 2016
- Goud 4 km achtervolging Tokyo 2020
- Zilver wegwedstrijd Tokyo 2020

WK medailles
- Goud wegwedstrijd Emmen 2019
- Goud wegwedstrijd & tijdrit Baie-Comeau (Canada) 2022
- 6 keer zilver
- 6 keer brons

4 keer Europees kampioen
- 13 keer Nederlands kampioen
- 11 wereldbeker zeges

Wij willen Tristan hierbij nogmaals danken voor zijn komst en zijn mooie verhaal over doorzettingsvermogen! 
Alle aanwezigen: dank voor jullie komst. De attentie die aan het einde werd meegegeven is vervaardigd door de afdeling Maakwerk van Empatec.

En natuurlijk onze trotse partner Empatec. Ontzettend dank voor de prettige samenwerking, het ontvangen van onze sponsorgroep en Sandra de Boer, Anke Zwerver en Marlies Brinkman in het bijzonder voor het mogelijk maken van deze bijeenkomst.

Foto's: Henk Bootsma

Fotocollage bijeenkomst Empatec 30 nov 23

Vorig jaar hebben Empatec en KNKB in gezamenlijkheid deze prachtige promofilm laten maken.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers