contact zoeken wedstrijden

Univé Dichtbij trotse maatschappelijke businesspartner van de KNKB

De komende drie jaren verbindt Univé Dichtbij zich als maatschappelijke businesspartner aan de KNKB. Op 24 mei 2023 hebben Univé en de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) de sponsorovereenkomst ondertekend.
 
Foto's: Henk Bootsma

Met Univé Dichtbij heeft de KNKB een passende maatschappelijke businesspartner gevonden. Als trotse supporter van de sport wil Univé haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen in dat sport voor iedereen toegankelijk is.
 
Elkaar helpen en krachten bundelen, dat is waar Univé Dichtbij voor staat. Ze staan actief midden in de lokale gemeenschap met 23 winkels over diverse provincies verspreid, waaronder Friesland. De komende drie jaar gaan Univé Dichtbij en KNKB intensief samenwerken om hun gemeenschappelijke doelen te bereiken.
 
 

Directeur van de KNKB Marco Hoekstra (L) en Henne Bonestroo (R), Raad van Bestuur Univé Dichtbij, ondertekenen op het bondsbureau het sponsorcontract.
Directeur van de KNKB Marco Hoekstra (L) en Henne Bonestroo (R), Raad van Bestuur Univé Dichtbij, ondertekenen op het bondsbureau het sponsorcontract.

Marco Hoekstra, directeur KNKB Bondsbureau: ‘We hebben met Univé Dichtbij een partner gevonden die de ambitie van de KNKB kan versterken’. We zijn daarom erg verheugd met de komst van deze sportsponsor.
 
Henne Bonestroo, Raad van Bestuur Univé Dichtbij: “Vanuit ons merk vinden wij het leggen van lokale verbinding erg belangrijk. Het partnership met De Koninklijke Nederlandse Kaatsbond is een mooie invulling hiervan. We kijken dan ook enorm uit naar onze samenwerking!”
 Univé Dichtbij is binnenkort ook gevestigd in Franeker. In het KNKB Bondsbureau kun je vanaf dinsdag 30 mei 2023 terecht voor een persoonlijk advies. Ook binnen de verenigingen worden nieuwe initiatieven ontplooid die zowel de kaatsverenigingen als de leden zelf financiële voordelen biedt.
 
Unive Dichtbij en de KNKB vertrouwen erop met deze samenwerking een ‘Boppeslach’ te maken.

www.unive.nl/dichtbij
www.unive.nl/dichtbij

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers