contact zoeken wedstrijden

Bondsinsigne KNKB voor Ludwig Seerden
 

Ludwig was van 1988 tot 1996 penningmeester, werd in 2007 vicevoorzitter en een jaar later voorzitter van kaatsvereniging Jan Bogtstra. Een periode waar mooie dingen zijn gerealiseerd als het uitbrengen van het jubileumboek “De kaatsvereniging Jan Bogtstra honderd jaar”, de nieuwe kleedruimtes en het mede organiseren van de Keatswike Heedaar! Hiernaast was hij ook even fanatiek in de uitvoerende taken als het veldleggen, training geven en andere voorbereidende en neventaken die bij een kaatsvereniging horen. 

Foto: Henk Bootsma
Foto: Henk Bootsma

Ludwig zijn visie en vastberadenheid viel soms niet altijd bij iedereen even goed, hij kon een uitgesproken mening hebben maar hij gaf alles voor kaatsvereniging Jan Bogtstra en het kaatsen in zijn totaliteit. Dit deed hij met grote inzet en doorzettingsvermogen en zoals hij zelf aangaf altijd met enorm veel plezier. Naast het vele werk voor de kaatsvereniging was hij voor de KNKB actief als trainer en zat hij in verschillende werkgroepen en commissies. Reden genoeg om Ludwig het bondsinsigne van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond toe te kennen.

Seerden vierkant spelt

Op woensdagavond 19 april kreeg hij dan ook het meer dan verdiende draagspeld. Bondsbestuurslid Luutske Dotinga omschreef hem als een ware ambassadeur voor de sport die er alles aan heeft gedaan om de Franeker kaatsvereniging overeind te houden.

Met de benoeming van 6 nieuwe bestuursleden kan Ludwig na 24 jaar met opgeheven hoofd afscheid nemen als voorzitter van Jan Bogtstra.                                                                                                                         

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers