contact zoeken wedstrijden

Herre Hof benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau

Foto: Henk Bootsma

Voormalig kaderlid van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond Herre Hof is benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Herre heeft naast zijn verdiensten als raadslid veel voor de Kaatsbond betekend. 

In de periode 1983 tot en met 2017 is Herre als zeer actief kaderlid verbonden geweest aan de KNKB. De verschillende functies werden volledig vrijwillig uitgevoerd naast zijn reguliere werk. Als scheidsrechter heeft hij honderden wedstrijden in goede banen geleid. Tijdens zijn periode als TC-lid heeft hij zich onder andere sterk gemaakt voor de overgang naar een objectieve ranking waardoor de TC werd opgeheven en de werkgroep wedstrijdzaken gestalte kreeg. Ook als lid, en later voorzitter, van de reglementencommissie was hij zeer actief en waardevol.

In zijn rol als bestuurslid (o.a. voorzitter) van kaatsvereniging Jan Bogstra heeft hij zich onder andere nadrukkelijk ingezet voor de samenwerking tussen de kaatsvereniging en de KNKB betreffende het Nederlands Kampioenschap Senioren. Nog steeds is deze echte kaatsliefhebber actief voor de Franeker kaatsvereniging. In 2018 werd Herre op basis van al zijn werkzaamheden binnen de kaatssport al benoemd tot lid van verdienste van de KNKB. 

Hier is deze week de Koninklijke benoeming tot ridder in de orde van Oranje-Nassau bijgekomen. Een meer dan verdiende onderscheiding voor de 73-jarig Herre Hof. 

Herre Hof werd tijdens de ALV van 2018 benoemd tot lid van verdienste van de KNKB
Herre Hof werd tijdens de ALV van 2018 benoemd tot lid van verdienste van de KNKB

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers