contact zoeken wedstrijden

Seizoenopening 2023 (update video toegevoegd)


Foto's Lieuwe Bosch

Vrijwillig kader, sponsoren, relaties en kaatssters/ kaatsers zetten donderdagavond 20 april koers richting Leeuwarden.
Exacte locatie; het hoofdkantoor van Omrin aan de Hidalgoweg.
Het was weer tijd voor de seizoen opening. Een jaarlijks moment waar de KNKB zijn relaties, kaderleden en sporters uitnodigt om in gezamenlijkheid het aanstaande seizoen af te trappen.

LBT_0073
Jelmar Helmout & Coos Veltman

Programma

De aftrap werd gedaan door voorzitter Coos Veltman. Hij heette iedereen van harte welkom en gaf compact uitleg over het innovatietraject.

Vervolgens de parturenpresentatie onder leiding van Richard Miedema. Een voor een werden de aanwezige parturen naar voren geroepen ondersteund door een Visual gemaakt door Driffen. Driffen wil de impact van sport op de wereld vergroten. Voor onze kaatsers/ kaatssters door het maken van Visuals. Het bedrijf neemt ook sociale media campagnes op zich voor bijvoorbeeld Femke Bol en Kjeld Nuis. Vanwege het innovatie traject is Driffen aangesloten en hier zijn we blij mee.

Duurzaam partnerschap Omrin en de KNKB; Jelmar Helmhout gaf tekst en uitleg over de samenwerking die binnenkort van start gaat. Doel; bewustwording van een schoon milieu onder de jeugd. De KNKB zet zich in voor de jeugd en samen met Omrin gaan we zorgen voor het schoon houden van de wedstrijdvelden, kleedkamers en kantines. Een win-win situatie. 

Uitreiking auto’s junioren competitie; Paul Dijkstra, Hessel Postma en Thomas Dijkstra ontvingen de auto waar ze een half jaar lang in mogen rijden. Aangeboden door FGD Lease/ Haaima Hylkema. Doel van de competitie en de prijzen is om de junioren richting de kaatsvelden te blijven houden. De grootste categorie afhakers zien we na de jongens en meisjes categorie. Samen met het PC Selskip gaan we ook komend seizoen weer een competitie faciliteren. Paul, Hessel en Thomas parkeren dan vast hun dik verdiende prijs langs het veld!

Na afloop van de presentatie was het tijd om even na te praten en vooruit te kijken op het aanstaande seizoen.

De foto's van Lieuwe Bosch vindt u hier

Walter Miedema maakte de volgende reportage:

Winnaars junioren competitie 2022

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers