contact zoeken wedstrijden

Laatste training TeamNL op Nederlandse bodem

Foto's: Henk Bootsma
Video: KNKB Media

Nog even en dan kunnen onze internationale spelers de koffers weer inpakken.
De bestemming? Alzira, in Spanje.

Van maandag 27 maart t/m zaterdag 1 april vindt hier het WK plaats.

2

Alzira ligt nabij Valencia en in deze stad komen 21 ploegen samen om te strijden in 4 verschillende wedstrijdvarianten. Dit zijn; het internationale spel, wallball, Llarguess en de plaatselijke variant. In Alzira is dat Fronton.

TeamNL bereidt zich onder leiding van Johannes Boersma en Hille Saakstra al geruime tijd voor op dit WK. 
Johannes coacht en begeleidt de spelers bij de onderdelen Internationaal spel en Llarguess, Hille is de verantwoordelijke coach voor het Wallball.

Het Nederlands team bestaat uit de volgende spelers:

Heren Llargues en Internationaal spel: Hendrik Kootstra, Renze Hiemstra, Tjisse Steenstra, Kees van der Schoot, Menno van Zwieten, Marten Bergsma, Pieter Jan Leijenaar en Steven Koster.
Heren Wallball: Tjisse Steenstra, Pieter Jan Leijenaar en Jurrit Osinga.

Dames Wallball en Internationaal spel: Harmke Siegersma, Marrit Zeinstra, Corrie Kroondijk, Hiske Zeinstra en Fiera de Vries. 

Vanmorgen (zondag 19 maart) kwam de ploeg voor het laatst bijeen voor een training op Nederlandse bodem. Zondag 26 maart stapt de gehele op het vliegtuig richting Spanje. 

KNKB media greep deze kans aan om eens te horen of iedereen er klaar voor is!

 

In 2017 werd Marrit Zeinstra vice wereldkampioen. Dit smaakt naar meer en met een stralende lach vertelt ze ons dat ze op en top gemotiveerd is. Steven Koster over het komende WK

Uiteraard houden we het thuisfront op de hoogte via onze verschillende mediakanalen.
Het WK is het beste te volgen via de sociale media. KNKB-Media houdt de accounts Team NL kaatsen het gehele toernooi bij. Aan het einde van de dag kunt u een dagverslag verwachten op de website van de KNKB.

De organisatie heeft ook een eigen site aangemaakt waar het toernooi te volgen is. U vindt deze hier: https://mundialdepilota.com/

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers