contact zoeken wedstrijden

Selectie TeamNL WK Alzira (Spanje)

Vandaag is in Franeker de WK-selectie bekend gemaakt.
Foto: KNKB Media WK Colombia 2017

Na meer dan vijf jaar eindelijk weer een WK. In 2017 speelde TeamNL het WK in Pasto Colombia. Tijdens het WK 2023 wordt gespeeld in verschillende kaatsvarianten te weten: Llargues, Wallball, Internationaal spel en een lokale variant. 

Bondscoaches Johannes Boersma (Llargues en Internationaal spel heren) en Hille Saakstra (Wallball dames en heren en Internationaal spel dames) hebben de volgende spelers geselecteerd:

Heren Llargues en Internationaal spel: Hendrik Kootstra, Renze Hiemstra, Tjisse Steenstra, Kees van der Schoot, Menno van Zwieten, Marten Bergsma, Pieter Jan Leijenaar en Steven Koster.
Heren Wallball: Tjisse Steenstra, Pieter Jan Leijenaar en Jurrit Osinga.

Dames Wallball en Internationaal spel: Harmke Siegersma, Marrit Zeinstra, Corrie Kroondijk, Hiske Zeinstra en Fiera de Vries. 

Het WK wordt van 27 maart tot en met 1 april gespeeld in het Spaanse Alzira een stad nabij Valencia. TeamNL traint de komende weken voor de verschillende kaatsvarianten en vertrekt zondag 26 maart richting Alzira en hoopt zondag 2 april met verschillende medailles terug te komen. 

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers