contact zoeken wedstrijden

​Geslaagde najaarsbijeenkomst voor sponsoren, relaties en partners KNKB

Locatie: Haaima Hylkema Leeuwarden
Foto's: Henk Bootsma
Fotoalbum: Henk Bootsma en Henk Haar

Het afgelopen jaar zijn er verschillende bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd waarvoor de sponsoren, relaties en sponsoren van de KNKB zijn uitgenodigd. De KNKB vindt het belangrijk om indien mogelijk deze avonden onder te brengen binnen de accommodaties van sponsoren. Dit keer waren we te gast bij autobedrijf Haaima Hylkema op hun locatie in Leeuwarden.

Na het welkomstwoord van Coos Veltman, voorzitter bestuur KNKB, was het woord aan directeur Anne Tjeerd Haaima. Anne Tjeerd vertelde een enthousiast verhaal over het familiebedrijf. De geschiedenis, de maatschappelijke betrokkenheid, de kernwaarden (volgens het Friese DNA) van het bedrijf maar ook de vele mogelijkheden en innovaties binnen dit prachtige autobedrijf. Na een eerste contact met bondsbestuurslid Jan van Erve (commercie en communicatie) werden de plannen uitgewerkt om tezamen met FGD Lease partner van de juniorencompetitie te worden. Inmiddels is deze competitie, welke de KNKB in gezamenlijkheid met de PC organiseert, een groot succes gebleken.

De gastsprekers van deze bijeenkomst waren Wiebe Wieling, Madelène van Beuzekom en Foppe van der Veen. Allen verbonden met en aan het schaatsen. Madelène als bedenker en artistiek directeur en Foppe van der Veen als creatief producent en marketing directeur van Spektakelmusical De Tocht. Wiebe Wieling, alom bekend als voorzitter van Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. Jan van Erve, interviewde het drietal waarna Foppe en Madelène alle aanwezigen nog een mooi inkijkje gaven in de totstandkoming en verdere acties rondom musical 'De Tocht' tot aan de premièredatum 1 oktober 2023.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over musical de Tocht
Klik op de afbeelding voor meer informatie over musical de Tocht
DSC_4311


Na alle mooie verhalen had een ieder wel trek en stond er een heerlijk en (di)vers buffet gereed. Hierna werd er, onder het genot van een borreltje, nog lang nagepraat. De aanwezigen vertrokken naar huis met een tasje gevuld met onder andere het door Brouwerij Dockum gebrouwen ‘ Jubileum Keatsbier’.

Een extra dank gaat uit naar de gastheer van de avond Haaima Hylkema, MHB AV voor de technische omlijsting, Wiersma tenten voor de aankleding en It Dielshûs voor de meer dan prima catering. 

Fotoalbum Henk Bootsma
Fotoalbum Henk Haar

Meer informatie over de sponsormogelijkheden van de KNKB? Klik dan hier.

Reis Tegel Foto Collage

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers