contact zoeken wedstrijden

Afscheid van Werkgroep Ranking Oege Ferwerda en Harmke Siegersma


 
De werkgroep Ranking heeft tijdens de laatste vergadering van het seizoen afscheid genomen van Oege Ferwerda en Harmke Siegersma. Ferwerda heeft een jarenlange staat van dienst bij de KNKB als lid van de Jeugd TC, Senioren TC en hij was vanaf het eerste uur betrokken bij de Werkgroep Ranking. Voor zijn enorme inzet en verdiensten voor de kaatssport kreeg Ferwerda het bondsinsigne van de KNKB uitgereikt uit handen van bestuurslid Dirk Kuperus en directeur Marco Hoekstra.
 

Huldiging
Huldiging 2

Ook Harmke Siegersma zwaait na haar actieve kaatscarrière af als ‘vertegenwoordiger’ en de stem van het dameskaatsen binnen de Werkgroep Ranking. Zij is naast deze werkgroep ook nog actief als trainer, zij doet de begeleiding van schoolkaatsprojecten, geeft clinics, en heeft zitting in de Vereniging Voor Kaatsers (VVK) en is bovendien nog actief bij de plaatselijke kaatsvereniging in Berltsum.

Zowel Oege Ferwerda als Harmke Siegersma hebben door hun inzet en ervaring een positieve bijdrage geleverd aan de kaatssport.  De KNKB is hen zeer dankbaar voor die inzet en verdiensten.

 

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers