contact zoeken wedstrijden

Scheids bedankt!

Deze week is het de Week van de Scheidsrechter. Hét jaarlijkse moment waarop we de scheidsrechters bedanken voor hun inzet. Zij zijn immers onmisbaar voor de kaatssport. Want, ook al zou het eigenlijk heel normaal moeten zijn dat alle kaatsers en liefhebbers de inzet van onze scheidsrechters waarderen, een beetje extra aandacht en waardering is zeker op zijn plaats.

Vaak wordt hun bekendheid aangenomen en toch zijn ze onmisbaar voor het kaatsen. De scheidsrechter die samen met de keurmeesters moet zorgen voor een goed verloop van de wedstrijden. Een liefhebber die ’s ochtends vroeg al in zijn auto stapt, als één van de eersten op het veld staat en pas na de laatste slag naar huis kan. Dan ben je een echte liefhebber van het spel en heb je liefde voor de sport.

Een mens van vlees en bloed die in het heetst van de strijd soms een lastige beslissing moet nemen. Zoals iedereen zal ook de scheidsrechter wel eens een foutje maken, maar natuurlijk nooit met opzet. Wij zijn trots op deze groep liefhebbers en hopen dat zowel de kaatsers, verenigingsbestuurders en het publiek dit ook is. 

Lijkt het je leuk om zelf een wedstrijd in goede banen te leiden en/of wil je eens wat meer informatie over de verschillende opleidingen? Scheidsrechters | KNKB Kaatsacademie

Zonder titel (Facebook-omslagfoto) (Presentatie (169))

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers