contact zoeken wedstrijden

Informatie rondom feestavond Koornbeurs op 30 september

Iedereen is vrijdag welkom om in de Koornbeurs het kaatsseizoen feestelijk af te sluiten

 

Komende vrijdag is een ieder welkom tijdens de feestavond ter ere van het 125-jarige bestaan van de KNKB. De inloop is vanaf 19:30 uur. Rond 19:45 uur wordt de avond officieel geopend waarna we overgaan naar de prijsuitreiking van de verschillende klassementen per categorie. Wie niet mee wil doen aan de Pubquiz is uiteraard wel gewoon welkom in de Koornbeurs.

Na dit eerste gedeelte worden de teams verdeeld over de zaal en starten we met de Pubquiz. We spelen vier rondes, iedere ronde heeft drie blokken en ieder blok heeft acht meerkeuze vragen. Naast veel kaatsvragen is er een blok met sportvragen, algemene kennis, dieren, actualiteiten en geografie. Ieder blok eindigen we met een ronde muziekvragen.

Tussendoor worden er tussenstanden getoond en gelijk na de laatste vraag is de eindstand ook al bekend, worden de prijzen uitgereikt en is er nog voldoende ruimte voor een gezellige nazit. 

De Pubquiz wordt gespeeld met teams van minimaal drie en maximaal vijf personen (leeftijd vanaf 15 jaar).
​Aanmelden kan via deze link. Mochten er nog aanwezigen zijn zonder team dat is het mogelijk om je op de avond zelf nog door te geven. 

2200404-KNKB-uitnodiging_a5

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers