contact zoeken wedstrijden

Geroezemoes tijdens de Oldehovepartij; het formeren is begonnen

Veel bedrijvigheid rond het veld tijdens de laatste kaatspartij van het seizoen.

Foto: Henk Bootsma

Het publiek loopt onrustig om het veld en verschillende personen worden aangesproken. Wat heeft mijn team nodig, welke afspraken kun je maken en wie is die verborgen parel waar niemand nog aan heeft gedacht? Laat het duidelijk zijn; het formeren is begonnen!

Snelheid is geboden om op 30 september goed voor de dag te komen in de Koornbeurs. In het kader van de viering van het 125-jarige bestaan van de KNKB is er immers een grote feestavond georganiseerd. Naast de uitreiking en huldiging van de klassementswinnaars is er de grote KNKB Jubileum Pubquiz. De avond start om 19:30 uur, hierna brandt de strijd los tijdens met de eerse ronde van de pubquiz welke muzikaal zal worden omlijst door de welbekende DJ All Tha Fokk.

Kom wel met een sterk team want de eerste 15 topteams staan al op de lijst. Namen als The Kings, Quiz ’t Niet en De Tûke Tikkers zijn zo even een paar teamnamen welke al staan ingeschreven. Maar ook de politiek gaat zich mengen in de strijd met Team FNP De Waadhoeke.

Dan gaan er ook nog geruchten over het meedoen van de (jeugd) klassement winnaars, grote gerenommeerde kaatsverenigingen, trouwe supporters, commissieleden en een team met grijze (wijze) mannen de ronde.

Geen angst, altijd in voor een feestje of wil je de tafel eens aanvegen met je rivalen? Formeer dan snel en meld je aan voor deze bijzondere avond.

De pubquiz wordt gespeeld met teams van maximaal vijf personen, minimum leeftijd 15 jaar.
​Aanmelden kan via deze link.

2200404-KNKB-uitnodiging_a5

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers