contact zoeken wedstrijden

Winnaars FBA klassementen 2022 bekend

Dit jaar stonden er 8 wedstrijden op het programma voor de heren en dames van de FBA. Uiteindelijk werd er na 2 afgelastingen een eindklassement opgemaakt over 6 wedstrijden (Hilversum, Dronten, Amsterdam, Groningen, Den Haag en Hank Dussen). 

Foto: Henk Haar

Annemieke Korf (Den Haag) is met overmacht de winnaar van het damesklassement geworden. Bij de heren won Kees Adema (Zaandam) het klassement. Kees wist met een minimaal verschil Peter Veldman (Nieuwekerk a/d Ijssel) en Siebren Feenstra (Dronten) voor te blijven door tijdens de laatste wedstrijd in Hank Dussen de volle 3 punten te pakken.

Bij de heren 45+ won Sieger Siderius met groot verschil het eindklassement 2022. Lolke Bierma (Amsterdam) stond stabiel op plek 2. Spannend tot de laatste dag was het gevecht om de 3de prijs. Uiteindelijk nestelde Berend Smit (Uithoorn) zich in de top 3 door op de laatste wedstrijddag nog 2 punten binnen te halen.   

De afdelingscompetitie werd gewonnen door Hilversum, op de voet gevolgd door Amsterdam. Jentsje Deelstra (Den Haag) kreeg dit seizoen de titel “Trouwste FBA kaatser” door een deelname van 100% dit seizoen. 

FBA klassementsprijzen 2022

FBA Dames:
1e Annemiek Korf
 
FBA Heren Senioren:
1e Kees Adema
2de Peter Veltman
3de Siebren Feenstra
 
FBA Heren Senioren 45+:
1e Sieger Siderius
2de Lolke Bierma
3de Berend Smit
 
FBA afdelingscompetitie:
1e Hilversum
2de Amsterdam
 
Trouwste FBA kaatser:
Jentsje Deelstra 

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers