contact zoeken wedstrijden

Finale heren/dames juniorencompetitie in Bolsward

De finale van de junioren herencompetitie, welke gepland stond op vrijdag 29 juli op It Sjûkelân, zal op vr 26 augustus worden gespeeld in Bolsward. Dit zal in combinatie gaan met de juniorenfinale van de dames.

De finale van de junioren herencompetitie, welke gepland stond op vrijdag 29 juli op It Sjûkelân, zal op 26 augustus worden gespeeld in Bolsward. Dit zal in combinatie gaan met de juniorenfinale van de dames.
Door een misverstand zijn bij de heren junioren de hoogste 24 kaatsers in het klassement uitgenodigd voor de finale in plaats van 12. Vanwege de belasting van het veld wil de PC  vasthouden aan maximaal 2 omlopen op it Sjukelân met het oog op de PC op 3 augustus. Deelname van 12 kaatsers is daarom het maximum.  Een tweede reden om vast te houden aan twee omlopen, is het feit dat het een erg drukke week is voor de kaatsers. De Keatsoff wordt verkaatst op de donderdag 28 juli voorafgaand aan de eerst geplande finale van de juniorencompetitie en er volgt een twee wedstrijddagen tellend weekend.
De oorzaak van het misverstand ligt in het gegeven, dat vorig jaar een juniorenfinale met 24 kaatsers werd gespeeld.
 
PC en KNKB zijn blij dat KV Bolsward voor de finale de junioren dames en heren op het Oordje wil ontvangen!

stand competitie
Finale juniorencompetitie (2)

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers