contact zoeken wedstrijden

Holwert en Hurdegaryp gastheren bij start van het kaatsseizoen

Let op! De opgave voor beide wedstrijden sluit maandag 25 april om 19.00 uur. 

Foto: Henk Bootsma
Video: KNKB Media

Op de dag dat koning Willem Alexander zijn verjaardag viert zal het formele startschot klinken van het kaatsseizoen. In Holwert staat een heren door elkaar loten partij voor alle categorieën op het programma. Door deze formule van iedereen mag meedoen loopt Holwert voor de muziek uit zonder de erkenning van een officiële start.

Voor velen is de start van het seizoen de afdelingswedstrijd in Weidum. Op de Bangmapartij zijn de eerste punten te verzamelen voor het klassement terwijl je tevens omlopen kunt draaien als het meezit.

De heren 50+ starten het seizoen in Hurdegaryp. Het ziet ernaar uit dat het een volledig seizoen wordt zonder beperkingen. De opgave voor beide wedstrijden sluit zaterdag 23 april om 19.00 uur. Dus voor wie zich nog niet heeft opgegeven, het belooft een zomerse dag te worden dus geef je op.

Opgavelink Holwert: www.knkb.nl/wedstrijden/wedstrijd/18696
Opgavelink Hurdegaryp: www.knkb.nl/wedstrijden/wedstrijd/17532

 Bijna traditiegetrouw zou VvV Concordia het seizoen willen openen met een voor iedereen toegankelijke partij. In 2019 werd Allard Hoekstra de eerste koning maar een jaar later was corona spelbreker. In 2021 organiseerde Holwert een door elkaar loten partij voor hoofdklassers met opslager Bauke Triemstra als koning aan het eind van de dag.  

Bekijk hieronder de beelden van vorig jaar in Holwert.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers