contact zoeken wedstrijden

Speelschema Tiedema NK dubbels is bekend

Komende zondag wordt er gestreden om de nationale titels tijdens het Tiedema Nederlands Kampioenschap dubbels. 

Foto: Lieuwe Bosch

Deze kampioenschappen worden gespeeld in sporthal de Trije te Franeker. De wedstrijden starten om 9.00 uur.  Rond 17.00 uur zal er bekend zijn welke koppels  Nederlands kampioen zijn geworden in zijn of haar klasse.

Via deze link is het speelschema voor zondag alvast te bekijken.

Publiek:
Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn tijdens het toernooi.
Wie het leuk vindt om als vrijwilliger mee te helpen bij dit toernooi als scheidsrechter, lijnrechter of teller, kan zich aanmelden via het volgende mailadres:

Voor de deelnemers:
In verband met de huidige coronamaatregelen zijn er de volgende regels en voorwaarden. Als je 18 jaar of ouder bent dan is het noodzakelijk dat je een geldige QR-code kunt tonen of een negatieve test uitslag voor de dag dat je moet spelen. Het dragen van een mondkapje en afstand houden van 1,5 meter is verplicht. Tijdens het spelen is dit niet nodig.

We volgen hiermee het protocol verantwoord sporten van het NOC/NSF. Daardoor is het helaas niet toegestaan om als toeschouwer aanwezig te zijn bij dit toernooi.

Inleg jeugd is: € 5,00 per persoon (per koppel dus € 10,-)
Inleg senioren is € 7,50 per persoon (per koppel dus € 15,-)

Bij de jongste categorieën U11 wordt er gespeeld met de zachte bal. De overige categorieën spelen allemaal met de harde bal. Het dragen van een beschermende bril is verplicht. Van de deelnemers vanaf de categorie U15 wordt verwacht dat de verliezers na de gespeelde wedstrijd als scheidsrechter en/of teller fungeren bij de volgende wedstrijd in hun poule of categorie.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers