contact zoeken wedstrijden

Speedbooks Jeugd EK donderdag officieel van start

De komende dagen staan volledig in het teken van het Speedbooks Jeugd EK. Bekijk hier het programma en het speelschema voor de komende dagen.

Donderdag is de start van het Speedbooks Jeugd EK.

Overdag wordt er door de jeugd in verschillende leeftijdsklassen een wallball-toernooi gespeeld. Deze ochtend/middag wordt op initiatief van het Keatsmuseum, in nauwe samenwerking met Stichting Score en de KNKB, georganiseerd. Het toernooi wordt gespeeld in sporthal de Trije te Franeker, start om 9:00 uur en zal rond 14:00 zijn afgelopen. Van 11:00 – 12:00 uur en van 14:00 – 15:00 uur zijn er muurkaatsclinics. Iedereen is van harte welkom om hieraan deel te nemen.

’s Avonds is de officiële opening welke voor het publiek vrij toegankelijk en zonder QR-code is te bezoeken. Vanaf 19:00 uur is de inloop en rond 19:30 uur wordt het EK officieel geopend met een teampresentatie van de deelnemende landen. Na de presentatie zijn er verschillende (gast)sprekers en wordt er uiteraard een demonstratiewedstrijd gespeeld.

De wedstrijden worden gespeeld van vrijdag t/m zondag. De wedstrijden beginnen elke dag om 9.00 uur, de entree is gratis en er is geen QR-code nodig. Mocht u gebruik willen maken van de horeca in de Trije dan is een QR-code wel nodig.

Speelschema

Klik hier voor het volledige speelschema. 

Website Speedbooks kleiner

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers