contact zoeken wedstrijden

KNKB start selectie voor Jeugd EK

Komende zomer zal de KNKB een team afvaardigen naar het Europees jeugd Kampioenschap (EK) te Moita, Portugal. Tijdens het EK kan er deelgenomen worden aan het internationale spel, het llargues (jongens), het wallball en een nog nader te bepalen spel voor de meisjes. Spelers die vallen in de categorieën O15 (geb.jaar 2004 & 2005), O17 (geb.jaar 2002 & 2003) en O19 (geb.jaar 2000 & 2001) kunnen aan het EK deelnemen.
 
Het Nederlands team zal in alle categorieën deelnemen aan het wallball en afhankelijk van het speelschema ook een meisjes en jongens team samenstellen voor deelname aan het internationale spel. De teams voor het internationale spel zullen worden gevormd door de spelers die geselecteerd zijn voor het wallball. De spelers voor het Nederlands team zullen dus primair geselecteerd worden voor het wallball. In iedere categorie is er ruimte voor twee spelers, dit betekent dat er maximaal twaalf spelers mee gaan naar het EK.
 
Hierbij willen wij jullie dan ook uitnodigen om aan te geven of jullie kans willen maken om geselecteerd te worden voor het EK. Je kunt dit doen door het formulier in te vullen. Naast het invullen van dit formulier willen we jullie vragen om deel te nemen aan het selectietoernooi dat wij organiseren op zondag 14 april tussen 14:00 en 17:00 in de Trije te Franeker. Mocht je onverhoopt niet bij dit toernooi aanwezig kunnen zijn en wel graag kans maken om geselecteerd te worden voor het EK dan kun je dit op het formulier aangeven.

Er kan worden aangemeld tot 11 april, 20.00 uur.

Lees voor meer informatie de selectiebrief.

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers