contact zoeken wedstrijden

Bestuur KV Minnertsga beklimt Alpe d’Huez om zieke leden hart onder de riem te steken

Ieder jaar beklimmen vele mensen de Alpe d'Huez voor het goede doel. Om onmacht om te zetten in kracht, iets te kunnen doen en geld te inzamelen voor onderzoek naar kanker. De onmacht voelt het bestuur van de kaatsvereniging Minnertsga ook.
Het bestuur van de KV Minnertsga gaat dit jaar deze berg beklimmen. Op 7 juni 2018 vindt de dertiende editie van Alpe d’HuZes plaats. reden om mee te doen is het feit dat een bestuurslid en een drietal leden getroffen zijn door deze ernstige ziekte.
​Alpe d’HuZes is een jaarlijks terugkerend fiets- en loopevenement voor KWF Kankerbestrijding. Bij dit evenement beklimmen renners zo vaak mogelijk de Tour de France-berg de Alpe d’Huez. KV Minnertsga doet met het bestuur mee, met als doel zoveel mogelijk geld bijeen te brengen en daarmee een bijdrage te leveren aan het onderzoek naar kanker. Naast de inzameling willen de bestuursleden een daad stellen om de zieke leden te laten voelen dat de vereniging naast hen staat.
‘Wy wolle harren sjen litte dat wy ús belutsen fiele by dy striid’. Met deze overtuiging wil de kaatsvereniging Minnertsga zich inzetten voor mensen die getroffen zijn door de ziekte, haar bestuurslid en de betreffende leden in het bijzonder.

Wilt u het bestuur KVM steunen?
Bij deze vraagt het bestuur om een donatie, zodat het onderzoek naar deze ziekte weer stappen kan zetten om kanker onder controle te krijgen.

Via onderstaande link kunt u doneren.
https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sponsor-team?ri=2536
 

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers