contact zoeken wedstrijden

NK Senioren: Veel bezoekers!

Foto: Anne Waterlander

Onder fantastische omstandigheden werd maandag het Nederlands Kampioenschap voor heren senioren gekaatst. Na zeven jaar werd er tijdens dit NK weer gekaatst op het heilige gras van It Sjûkelân. Onder geweldige omstandigheden en in een prachtige entourage wist het publiek in grote getalen de mooi aangeklede kaatsarena te vinden. Mede dankzij FB Oranjewoud, Eresdé, de Gemeente Franekeradeel en de provincie Fryslân was de toegang gratis.

Daarnaast kwamen er op de diverse digitale platformen van de KNKB (website, Facebook, Twitter en YouTube) vele kijkers langs. Op de website knkb.nl noteerden we 7.644 bezoekers. Dat zijn er achthonderd meer dan in 2016.

Opvallend is daarbij het aantal bezoekers via de mobiele apparaten. Hier werden gisteren 5.589 mobiele bezoekers geregistreerd wat een stijging van meer dan 1.800 bezoekers betekent ten opzichte van vorig jaar.

De Facebookpagina van KNKB Media (facebook.com/knkb.media) werd ook uitstekend bezocht. De berichten van de video interviews/reportages werden op facebook veel bekeken waarbij de reportage van de winnende slag bij Franeker - Sexbierum/Pietersbierum (7277) en het interview met Hans Wassenaar (5677) het meest in het oog springen.

Bovendien hebben we veel ‘vind ik leuk’ reacties op de facebook berichten gekregen. Daarnaast hebben veel twitteraars de berichtgeving gevolgd.

KNKB Media is tevreden met de bezoekerscijfers en ziet een duidelijke behoefte. Vanaf 2007 wordt er door de webredacteuren van KNKB Media "live" verslag gedaan van NK's, PC's en de Freulepartij.
 
 

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers