contact zoeken wedstrijden

30e KNKB 1e klas Froumet kaatspartij

Zondag 21 augustus dit jaar is er weer een jubileum van de Froumet KNKB 1e klas partij. Voor de dertigste keer wordt deze partij georganiseerd door de kaatscommissie in Vrouwenparochie.

Deze voor Froubuurt, maar ook voor de kaatsers, traditionele 1e klas vrije formatie KNKB partij mag uniek in zijn opzet genoemd worden. Zelfstandig van, maar ook weer gezamenlijk met de KV Klaine Izak zorgt de “Commissie” weer voor een kaatspartij met een prachtig prijzenpakket t.w.v. € 2000,-. Uniek voor de 1e klas KNKB. Dit is mede mogelijk dankzij sponsoring van bedrijven uit de wijde omgeving. Vorig jaar zorgde deze uitdaging ook weer voor kaatsen op hoog niveau.

In de 1e klas KNKB partijen treft men talent aan, maar ook krijgen geselecteerde spelers weer de kans om zich via dergelijke partijen terug te kaatsen in de hoofdklasse. De PC-winnaars van dit jaar waren hier een voorbeeld van. 

Op 21 augustus zal om 10:00 uur de eerste bal worden opgeslagen. Tijdens de kaatspartij en de feestelijkheden is het hopelijk weer genieten van een prachtige kaats- en feestdag in, op en rondom het sportveld in Vrouwenparochie.

Froumet 2016 a

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers