contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Door elkaar loten del+verl.

1 juni 2013 10:00
Ee
Categorie Pupillenjongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging KF DE TROCHSETTERS
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Uitslag del pupillen jongens bij K.F. de Trochsetters Ie e.o.


K.F. de Trochsetters Ie e.o. had een A en B klasse toegewezen gekregen, maar door veel te weinig deelname werd het door de KNKB een del wedstrijd. Er hadden zich maar 23 pupillen jongens opgegeven, en deze categorie speelt in 2 tallen. Na de loting zijn er nog 2 jongens afgemeld i.v.m. blessures, bleven er 10 partuur over en bij partuur 11 moest er 1 bij gelood worden.Onder leiding van onze 2 clubscheidsrechters Julius de Jong en Klaas Sipma is deze wedstrijd heel goed verlopen.
De finale in de verliezers ronde ging tussen de parturen 5 Mark Polstra uit Menaam en Marten Wouda uit Ee en partuur 9 met Martijn Wiersma uit Kimswerd en Gjalt Sjirk de Groot uit Mantgum. Op 5-2 6-0 sloeg Gjalt Sjirk de Groot de bal buiten.
In de winnaars ronde ging de 3e prijs naar Sytse Koree uit Anjum en Wytse Vollema uit Peins. Op 5-5 0-6 sloeg Sytse de bal buiten tegen Marco van Dijk uit Ferwerd en Werner Veenstra. De finale tussen de parturen 10 met Niels Nieuwhof en Erik Minne Cats uit Menaam en de winnaars van de halve finale Marco van Dijk en Werner Veenstra. Op 5-0 6-6 maakte Werner Veenstra partij uit met een zitbal.

Winnaars ronde:
1e. Marco van Dijk, Ferwerd en Werner Veenstra, Grou
2e. Niels Noeuwhof, Berltsum en Erik Minne Cats, Menaam
3e. Sytse Koree, Anjum en Wytse Vollema, Peins

Verliezersronde:
1e. Mark Polstra, Menaam
2e. Marijn Wiersma, Kimswerd en Gjlat Sjirk de Groot, Mantgum.Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers