contact zoeken wedstrijden

Heren 30+ Door elkaar loten verl. Ronde

19 augustus 2012 11:00
Franeker
Categorie Heren 35+
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV JAN BOGTSTRA
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

De heren 30+ wedstrijd te Franeker werd onder tropische omstandigheden verkaatst op het Sjukelan. Omdat er zich 15 personen hadden opgegeven, werd er in een poule van 5 parturen gekaatst. Iedereen moest dus 4 keer aan de bak.
Tot aan de laatste ronde waren er 4 parturen die nog aanspraak konden maken op de de prijzen. Partuur Sjoerd Boonstra, Tjipko Vellinga en Steven Kramer hadden 2 wedstrijden gewonnen en de voorlaatste verloren, ze moesten dus de laatste wedstrijd beslist in winst omzetten om 'n prijs te kunnen winnen. In de laatste wedstrijd traden ze aan tegen Ludwig Seerden, Jasper Boomsma en Age Sikma, het partuur dat allen de 2e wedstrijd bij de stand 5-5- 6-6 had verloren. Onder aanvoering van Ludwig Seerden werd direct een 3-1 voorsprong genomen, nog even kwam partuur Boonstra terug tot 3-2 maar er werd direct orde op zaken gesteld en het 4e en 5e eerst. toch kwam Boonstra terug tot 5-3 maar met een zitbal van Ludwig op 5-3 en 6-6 werd de eerste prijs in de wacht gesleept.
In de andere wedstrijd in de laatste ronde zou de winnaar zich bij de prijswinnaars kunnen voegen. Seepma cs nam een 3-1 voorsprong, maar wist dit niet vast te houden, Geert Boomsstra, Jacob Kamstra en Klaas Kramer kwamen langszij en stoomden door tot 3-5. Onder aanvoering Van Nanning Seepma kwam men terug tot 5-5. In het laatste eerst was Het Jelle Jan Bouma die zijn partuur in veilige haven bracht. ze wonnen met 5-5 en 6-4 door een buitenslag van Jacob Kamstra. Alle twee de parturen kwamen op 24 eersten voor en 18 eersten tegen, maar door de winst in de onderlinge wedstrijd ging de 2e prijs naar Seepma cs.

Uitslag:
1e Prijs Ludwig Seerden, Jasper Boomsma en Age Sikma.
2e Prijs Nanning Seepma, Jelle Jan Bouma en Jan Sipma

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers