contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Door elkaar loten met verl. Afd

23 juni 2012 11:00
Makkum
Categorie Pupillenjongens KNKB
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV MAKKUM
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris C. van der Weerdt
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Gebr. Hogeboom Officiële KNKB afdelingspartij en D.E.L. + opstap

In het zonnige Makkum werd er gekaatst door in totaal 48 parturen. Bij de afdeling waren er 26 partuur en bij de D.E.L. + opstap 23 partuur. De gehele dag werd er goed gekaatst door de pupillen jongens.

Bij de de D.E.L. + opstap was de 3e prijs voor Jens Visser, Oosterbierum en Jelle Terpstra, Mantgum. De 2e prijs was voor Menno Galama, Tjerkwerd en Folkert Groen, Wergea. De 1e prijs is gewonnen door Wessel Hilverda, Winsum en Pieter Jan Leijenaar, Exmorra. Zij wonnen de finale met 5/3-6/4.

Bij de afdeling, waar spannend werd gekaatst, was er een 3e prijs voor Menaam, met Erik Minne Cats, Youri de Groot en Mark Polstra. De tweede 3e prijs was voor Wommels, met de kaatsers Johannes Sijbesma, Jan Sijtsma en Wessel Schraa. Na een spannende finale, was er een 2e prijs voor Arum, Menno de Jong en Dirk-Henk Kuipers. Hun derde maat Jorrit Tolsma was geblesseerd deze dag waardoor ze de gehele dag met z’n tweeën moesten kaatsen. De 1e prijs is gewonnen door Bitgum, Paul Dijkstra, Jelmer de Jong en Gerard de Vries. Zij wonnen de finale met 5/1-6/2.

Prijzen werden aangeboden door Gebr. Hogeboom te Makkum.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers