contact zoeken wedstrijden

Schoolmeisjes Door elkaar loten met verl. Afd

3 juni 2012 11:00
Grou
Categorie Schoolmeisjes KNKB
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV IT WETTERLAN
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Op zondag 3 juni ontving K.v It Wêtterlan de schoolmeisjes voor hun afdelingswedstrijd, daarnaast werd een d.e.l-wedstrijd gehouden voor de afvallers van de afdeling en de opstappers. Van Vuuren Deuren uit Grou is de wedstrijd sponsor van deze dag. In zeer koude, herfstachtige omstandigheden werd de wedstrijdlijst van 16 partuur afgewerkt.
De eerste halve finale ging tussen Anne Monfils (Kimswerd), Hiske Zeinstra (Peins) en Sandra Hofstra (Wjelsryp), Hester Bruinsma (Wommels). Deze meisjes maakten er echt een mooie strijd van bijna elk eerste werd op 6-6 verkaatst en ook om en om verdeeld, wat resulteerde in een 5-5 gelijk stand. In het laatste eerst drukten Sandra en Hester hun stempel op de partij en sloten het laatste eerst af op 6-2.
De tweede halve finale ging tussen Marije Jonker (Raerd), Marije Faber (Dronryp) en Brechtsje Jorritsma (Raerd), Berber Ekema (Raerd). De beide Marije's konden het niet bolwerken tegen hun tegenstanders en verloren de partij met 5-2 en 6-2 en namen een derde prijs mee naar huis.
De finale ging derhalve tussen Sandra en Hester en Brechtsje en Berber. Sandra en Hester hadden iets langer om zich op te warmen voor de finale en kwamen het sterkst uit de startblokken. Ze bouwden een voorsprong op die niet meer uit handen werd gegeven. De laatste bal viel in deze finale op 5-2 en 6-2.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers