contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Door elkaar loten verl. Ronde

6 mei 2012 10:00
Wier
Categorie Pupillenjongens
Soort Door elkaar loten
Vereniging WIER
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Toch wel een beetje verrast waren we met een aanmelding van aanvankelijk 35 , na een ziekmelding 34 parturen. We hadden de partij aangevraagd omdat we eindelijk weer zelf een paar aankomende vedetten hebben, en hadden gelijk een partij met verliezersronde aangevraagd en gekregen. We hadden zoveel mogelijk perken gelegd in drie velden en zelfs voldoende keurmeesters. Op het veld was het eigenlijk te koud, maar er werd goed en vooral ook sportief gekaatst, als alle talenten die we hier zagen doorzetten, dan heeft de KNKB geen zorgen over deelname en kwaliteit. Leuk is ook te zien dat veel oud kaatsers hiet nu met hun kinderen op het veld komen. Vanwege de grote lijst hadden we in beide categoriën 5 prijzen.
In de winnaarsronde wonnen Mark Polstra en Dennis Strikwerda van Jent Visser en Gjalt vd Hem met 5-4 4/6 . De derde prijs was voor Stefan vd meer en ons lid Wytse Wassenaar. De vierde prijs was voor Bert vd Logt, Riemer Jensma, Wessel vd Woud en Wessel Hilverda.
De verliezersronde was voor Jan Sytsma en Teake Hofman, zij wonnen de finale van Lars Bijlsma en Durk Hoogma met 5-5 en 6/0 aan de telegraaf. Derde werden Lars Onrust en Redmer Zagemans, de vierde prijs was voor de parturen Stefan Heitmeyer , Sytse Koree en Yannick de Bruin en Gjalt Sjirk de Groot.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers