contact zoeken wedstrijden

Schoolmeisjes Door elkaar loten del B+verlr

13 juni 2010 10:00
Oude Leije
Categorie Schoolmeisjes (P)
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV HET CENTRUM
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Omdat men bezig is met de aanleg van een sluis pal naast het kaatsveld te Oude Leije werd er uitgeweken naar Oude Bildtzijl.
Gelukkig was het beter weeer als vorig jaar want toen heeft het bijna de hele dag geregend en vandaag hadden we tussen de wolkenvelden de zon erbij.

Bij de B Klasse waren er 15 parturen.
De 1ste halve finale ging tussen Sanne Rixt Jorritsma, Easterein en Cyntha Bouma, Buitenpost tegen Hendrieke van der Schoot, Sexbierum en Franke Jager, Dronrijp. Deze werd gewonnen door Hendrieke van der Schoot en Franke Jager met 3-5 en 4-6.
De 2de halve finale ging tussen Anna-Brecht Bruinsma, Wommels en Arjanne Schaafsma, Easterein tegen Elma Breeuwsma, Folsgare en Akkelyna de Haan, Wier. Deze werd gewonnen door Elma Breeuwsma en Akkelyna de Haan met 4-5 en 6-6.

De finale werd gewonnen door Hendriek van der Schoot en Franke Jager met 5-3 en 6-4.

In de Verliezersronde ging de finale tussen Anne van der Hem, Jorwert en Jeanette Reekers, Dronrijp tegen Wytske van der Wal, Oude Leije en Nyncke Pytsje Terpstra, Easterein. Deze werd gewonnen door Wytske van der Wal en Nyncke Pytsje Terpstra met 5-5 en 2-6.

Uitslag:
1ste prijs Hendrieke van der Schoot en Franke Jager
2de prijs Elma Breeuwsma en Akkelyna de Haan
3de prijs Anna Brecht Bruinsma en Arjanne Schaafsma
3de prijs Sanne Rixt Jorritsma en Cyntha Bouma

verliezersronde:
1ste Wytske van der Wal en Nyncke Pytsje Terpstra
2de Anne van der Hem en Jeanette Jansma

De wedstrijd wordt gesponsord door Autobedrijf Winands waarvoor onze dank en alle vrijwilligers willen we bedanken, die we als ludieke actie per boot hebben laten vervoeren waarvoor onze dank aan Auke Kooistra, eigenaar van Café Het Graauwe Paard te Oude Bildzijl

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers