contact zoeken wedstrijden

Pupillenjongens Afdeling Competitie afd comp

12 juni 2010 10:00
Makkum
Categorie Pupillenjongens
Soort Afdeling Competitie
Vereniging KV MAKKUM
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris C. van der Weerdt
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Zaterdag 12 juni 2010.

Gebr. Hogeboom K.N.K.B. Finale pupillen afdelingscompetitie.

Er stonden in totaal 27 partuur op de lijst. Er werd gekaatst in 7 poules. In poule C werd er door Wergea 2 keer gekaatst op 5-5 6/6 en tweemaal wist Wergea deze partij te winnen. Dronrijp 1 stond met zijn tweeën te kaatsten wat zeker niet onaardig ging. In totaal werden er 21 kransen verdeeld.

In poule A werd door het partuur van Arum ( Fedde Okkinga, Patrick Kramer en Klaas Pier Folkertsma) in totaal 38 punten bij elkaar gekaatst wat goed was voor de 1e prijs. De tweede prijs was voor het partuur van Stiens ( Edser Rijpstra, Nanne Rijpstra en Kevin Jordi Hiemstra), zij kaatsten in totaal 28 punten bij elkaar.

In poule B werd door het partuur van Anjum ( Wieger Nutte Visser, Wiebe Dijkstra en Robin Tjeerdsma) in totaal 37 punten bij elkaar gekaatst wat goed was voor de 1e prijs. De tweede prijs was voor het partuur van Menaldum ( Tom Gerard Cats, Tycho de Groot en Warner Herrema) zij kaatsten in totaal 32 punten bij elkaar.

In poule C werd door het partuur van Wergea ( Libbe Mud, Symen de Boer en Iwan Potijk) in totaal 37 punten bij elkaar gekaatst wat goed was voor de 1e prijs. De tweede prijs was voor het partuur van KNKB 1 (Jan-Ytse van de Beek Engelum, Redmer Wolters Wijtgaard en Lieuwe van der Werff Cornjum), zij kaatsten in totaal 35 punten bij elkaar.

In poule D werd door het partuur van Hommerts ( Sander Gerbrandy, Lex Potma en Jetze Wiersma) in totaal 38 punten bij elkaar gekaatst wat goed was voor de 1e prijs. De tweede prijs was voor het partuur van Sexbierum ( Durk Ennema, Mike Faber en Jan- Sjouke Weewer)zij kaatsten in totaal 37 punten bij elkaar.

In poule E werd door het partuur van Makkum( Jurre Rinia, Jouke Vlasbloem en Klaas Bosma) in totaal 42 punten bij elkaar gekaatst wat goed was voor de 1e prijs. De tweede prijs was voor het partuur van Dronrijp 2 ( Fernando de Boer, Jort van Gils en Sebas van Gils), zij kaatsten in totaal 30 punten bij elkaar.

In poule F werd door het partuur van Berlikum 2 (Corné Tuinenga, Hein Joostema en Remco Anema) in totaal 30 punten bij elkaar gekaatst wat goed was voor de 1e prijs. De tweede prijs was voor het partuur van Franeker (Wesley Bollema, Jari Brander en Reinder Boonstra) , zij kaatsten in totaal 25 punten bij elkaar.

In poule G werd door het partuur van Dronrijp 4 ( Melvin Bokma, Harry Oenema en Jacob Sijbesma) in totaal 39 punten bij elkaar gekaatst wat goed was voor de 1e prijs. De tweede prijs was voor het partuur van Ijsbrechtum ( Jasper Sterk en Jeroen Zeinstra), zij kaatsten in totaal 32 punten bij elkaar.


Prijzen voor deze partij werden aangeboden door Gebr. Hogeboom Makkum. Waarvoor onze hartelijke dank.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers