contact zoeken wedstrijden

Heren 30+ Door elkaar loten del+verlr

2 mei 2010 11:00
Huizum
Categorie Heren 35+
Soort Door elkaar loten
Vereniging KV ONDERLING GENOEGEN
Scheidsrechter Clubscheidsrechter,
Wedstrijdsecretaris A.H. Kleefstra
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Het partuur Sjoerd de Vries (Den Helder), Ludwig Seerden (Franeker) en Jelle Jan Bouma (Franeker) winnen in een spannende partij met 5-4 6-2 van partuur Edwin Koopstra (Huizum), Klaas Kramer (Dronrijp) en Nanning Seepam (Harkema).
De 3e prijs was voor partuur Roland van Wier (Peins), Benny Toering (St. Jacon en Jan Meindertsma (Goutum).

De heren 30+ kaatsen vandaag in 2 poules van 3. In poule 1 won het partuur van Sjoerd de Vries (Den Helder) beide partijen, waarbij in de 1ste omloop met moeite (5-5, 4-6) van de latere 3e prijs winnaars werd gewonnen.
In poule 2 won partuur van Edwin Koopstra vrij gemakkelijk de 1ste omloop (2-5, 4-6) en ook de 2de partij was kat in het bakkie.
De 2e in de beide poules Roland van Wier (Peins), Bennie Toering (St. Jacob) en Jan Meindertsma (Goutum) gingen de strijd aan tegen partuur Jaapjan Feenstra (Peins), Gerard van Malsen (Makkum Fr), en Age Sikma (Aldtsjerk) om de 3e prijs. Tot 2-2 ging de strijd gelijk op, maar via 3-2, 4-2, 4-3 5-3 (6-0) pakte partuur Roland van Wier de winst.
Ook in de partij van de poule winnaars waren de parturen aan elkaar gewaagd en hielden elkaar tot 2-2 in evenwicht. Daarna nam partuur Edwin Koopstra de leiding en was er tot 2-4 geen vuiltje aan de lucht. De wedstrijd kantelde echter en via 3-4, 4-4, 5-4 (6-0) pakte partuur Roeland van Wier alsnog de volle winst.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers