contact zoeken wedstrijden

Senioren Vrije formatie

5 juli 2009 10:00
Boazum
Categorie Heren 2e klasse
Soort Vrije formatie
Vereniging KV BOAZUM
Scheidsrechter Houtsma, D.
Wedstrijdsecretaris M. Lanting
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Boazum: Senioren vrije formatie
5 juli 2009

Om klokslag 10 uur ging de wedstrijd van start, olv scheidsrechter Durk Houtsma, met de eerste omloop. Het was stralend weer, een licht windje en een mooi veld. Enig smetje op de dag was dat er slechts tien parturen deelnamen waarvan gelukkig twee met een Boazum`s tintje. Er werd erg leuk gekaatst, veel tussenspel en bovenal erg sportief. In de tweede ronde was de partij tussen de parturen Peter Jansen/Jurian Rijpma/Jeroen Haringa en
Wieger Boonstra/Bouke Poelsma/Kees Merkus meteen een halve finale daar de winnaar in de halve finale bleef staan. Het werd een erg spannende “Boazummer derby” waarbij het eerst genoemde partuur na een 5-2 voorsprong uiteindelijk met enig fortuin met 5-5 6-2 won.
De andere halve finale ging tussen Johan Kwast/Anne Wind/Dennis Wijnjeterp en
Hendrik vd Velde/Rene Tiesma/Thomas van Zuiden. Eerstgenoemde partuur bleek het sterkst met 5-4 6-6. De finale ging redelijk gelijk op maar het partuur van Johan Kwast maakte net wat minder fouten zodat zij uiteindelijk als terechte winnaar uit de bus kwamen. Foppe Boonstra reikte namens de KF Boazum de prijzen uit nadat de uitstekende scheids en alle vrijwilligers waren bedankt.

Jannes Hornstra
Secr KF Boazum

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers