contact zoeken wedstrijden

Jongens Uitnodiging

1 juli 2009 11:00
Oosterbierum
Categorie Jongens KNKB
Soort Uitnodiging
Vereniging DE KEATSBAL
Wedstrijdsecretaris
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Hendrik Kootstra, Sjoerd Janzen beiden uit Minnertsga en Johannes Bonnema uit Tzummarum zijn in Oosterbierum op de Takomstpartij winnaar geworden

De premie was voor partuur van Bauke Triemstra uit Sint Jacobiparochie, Jan Schurer uit Arum en Steven Breimer uit Harlingen. Het partuur van Bauke Triemstra een voorsprong van 4 om 1. Het duel tussen de sterke Bauke's begon goed voor Triemstra. Na 4 om 3 werd het door Bauke Koostra zijn sterke spel 5 om 4. Op 5-4 en 6-4 had hij succes bij Bauke Triemstra die de bal achter de kwaadlijn sloeg.

Er stonden traditioneel zestien partuur op de lijst en er waren nog derde prijzen voor Jelmer Westra uit Berlikum, Roan-Hein Joostema uit Minnertsga en Kevin Jaarsma uit Arum en voor Titus Witteveen uit Schettens, Lars Breeuwsma uit Folsgare en Jan Bauke Tolsma uit Arum.

De kaatsers die deelnamen aan de wedstrijd hadden net als ieder jaar weer geld ingezameld voor het goede doel. De Ronald McDonald Hoeve was dit jaar als goede doel uitgekozen en dankzij de inspanningen de 48 kaatsers kon kaatsvereniging De Keatsbal weer 2.000 euro beschikbaar stellen voor deze instelling.

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers