contact zoeken wedstrijden

Jongens Door elkaar loten A klasse A

21 juni 2009 10:00
Wijtgaard-Wirdum
Categorie Jongens KNKB
Soort Door elkaar loten A-klasse
Vereniging
Wedstrijdsecretaris E. Nutma
Locatie Kaart

Wedstrijdverslag

Hendrik Kootstra, Robert de Bruin en Menno van Zwieten winnen een fraaie en spannende finale op 5-5 en 6-6 door de kleine kaats te passeren met een bovenslag. Dit partuur, dat al de 3 poule wedstrijden had gewonnen, kaatsten tegen Jelte Visser, Krijn Hiemstra en Pieter Sijbren Scharringa, een partuur dat eveneens al hun poule-wedstrijden had gewonnen. Dat het een finale in evenwicht was blijkt wel uit het feit dat geen partuur meer dan een eerst voorsprong wist te nemen en maar liefst 5 eersten pas op 6-6 beslist werden. Ook in het laatste eerst gingen de punten wisselend naar een van beide parturen.
Om de 3e prijs werd er gekaatst tussen het partuur van Jorren Westra, Rick Poorstra en Meindert Attema en dat van Gosse Beeksma, Hendrik Bouwhuis en Jelle Scharringa. Het partuur van Westra had zich met slecht 1 overwinning en 15 eersten geplaatst voor de kleine finale. Daarmee hielden ze het partuur Sjoerd de Jong, Auke-Geert Ybema en Tjisse Steenstra dat 2 keer won maar in hun verliespartij geen enkel eerst wisten te scoren uit de prijzen.
Het partuut van Beeksma had zich met 14 eersten geplaatst voor de kleine finale en wist die strijd op 5-1 en 6-2 te beslissen waarmee de medailles en prijzen behorend bij de 3e plek naar Gosse Beeksma, Hendik Bouwhuis en Jelle Scharringa gingen.

Foto's

Deze wedstrijd

Hoofdsponsoren

Businesspartners

Mobiliteitspartners

Suppliers